i-Team partner og forhandler

Vi i 2RVE RENHOLD AS er en co-partner og forhandler av I-Teams produkter. i-team er en global familie av innovative salgs- og distribusjonspartnere som er opptatt av å levere intelligente, praktiske rengjøringsmaskiner,
utstyr og produkter av høy kvalitet. På denne siden vil du finne litt informasjon om produktene, og du kan sende inn en forespørsel på demo, så tar vi kontakt med deg så snart vi har tid.

Avtal en demo med oss

imop-v2

i-Mop

Revolusjonerende, fleksibel og kraftfull rengjøringsmaskin

Som den første av sitt slag løser i-mop utfordringene med gulvrengjøringssystemer ved å kombinere fleksibiliteten til en gulvmopp med kraften og hurtigheten til en gulvvaskemaskin. Vi oppdaget at de fleste gulvområder fremdeles rengjøres med mopp og bøtte. Andre gulvmaskiner er rett og slett ikke fleksible nok til å fungere godt. I-mop gjør det mulig å rengjøre alle overflater, den gir stor bevegelsesfrihet og er svært enkel i bruk. Ingen grenser eller begrensninger. Denne maskinen er ikke bare designet for rengjøring, den er designet for den som skal gjøre rent.

i-Scrub

Nyskapende skuremaskiner med kraft

Skureutstyr trengs i mange sammenhenger. Det å fjerne smuss, støv, olje, fett, gulvmerker eller annet som bidrar til å trekke ned standarden i miljøet, er et sentralt element ved din forretningsdrift, og burde være høyt prioritert. I løpet av de siste årene har firma over hele verden brukt i-scrub-serien til å rengjøre lager, parkeringsplasser, toaletter og fortau. Bli kjent med den neste generasjonen rengjøringsutstyr med fleksible børstehoder, kraftfulle maskiner og innovative måter å rengjøre alle slags overflater på.

iscrub
ivacv2

i-Vac

Frihet til å bevege seg

Den ikoniske i-vac-serien har vært en del av vår rengjøringshistorie siden sent på 90-tallet. Serien brakte inn nye elementer innen støvsuging for proffmarkedet, og i stedet for bare å oppgradere de tekniske spesifikasjonene forbedret den hele støvsugeprosessen. Avtakbar strømkabel, lysende bryter og den patenterte Whizzo-lyden når posen er full – alle disse funksjonene og elementene ble skapt og designet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra brukere, og deres innsikt og ideer etter å ha arbeidet med forskjellige maskiner i årevis. For oppgraderinger er ikke alltid nok. Det som teller er å fikse problemer og finne løsninger.

i-Fogger

Enkel desinfisering med i-fogger 3.5 24V

i-fogger er et praktisk verktøy å ha under og etter COVID-19-pandemien. Den desinfiserer overflater og hele rom raskt. Den mobile enheten lager og dispergerer en desinfiserende aerosol (tåke) for å redusere antall luftbårne mikroorganismer og virus. I tillegg er det enkelt å bruke desinfeksjonsmiddel på overflater som er vanskelige å nå.

i-fogger
i-driveduo-720x720

i-drive

Rengjør store og små områder

Nøkkelfunksjonen til i-drive er den smarte løsningen med plassering av i-mop Lite bak på maskinen, slik at føreren kan gå av maskinen og rengjøre mer detaljerte områder. Med to sett batterier er denne flotte maskinen klar til å betjene deg 24/7. Svingradiusen på bare 1,6 meter gjør denne maskinen ekstremt fleksibel og gir utmerket manøvrerbarhet.