Daglig renhold

Renhold består av stor manuell arbeidsinnsats og utøvende personale er både kostbar og knapp. Derfor er gevinsten stor ved å jobbe faglig smart fremfor hardt og primitivt. Vi kan levere alt fra standard og velprøvde renholdstjenester til et skreddersydd renholdsopplegg som er tilpasset deres behov og ønsker.

2RVE Renhold leverer fast daglig renhold både til bedrifter, offentlige bygg og kjøpesenter. Vår fremgangsmetode gjør at overflater og inventar blir minimalt belastet, samtidig som arbeidet blir effektivt og hygienisk riktig utført. Hos oss er renholdet i trygge hender. Vi er 100% til å stole på, vi leverer topp kvalitet i vårt arbeid og vi håndterer kundens eiendeler med stor varsomhet.

Renholdstjenester

  • Daglig renhold av butikker, kjøpesenter, industri, lager, barnehager, legekontorer, offentlige bygg. Annet behov? Ta kontakt!
  • Vi leverer også rombetjening for hotell, overnattingsteder, kurs og konferansesteder.
  • Rengjøring til faste tider etter behov (daglig, ukentlig, hver 14. dag, månedlig)
  • Oppgaver i henhold til valgt renholdsnivå, hvor renholdsomfanget er avhengig av type oppdrag. Et vanlig kontor, et lager eller for eksempel et tannlegekontor krever ulikt renhold.

Vi er opptatt av kost / nytte for deg som kunde.

Send oss en melding